Készült: 2021.06.20.23:52:24 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

71. ülésnap (2011.03.01.), 85. felszólalás
Felszólaló Balczó Zoltán (Jobbik)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Videó/Felszólalás ideje 1:47


Felszólalások:  Előző  85  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm az elnök úr válaszát. Megkérdezem Tasó László képviselő urat, az illetékes bizottság előadóját, kíván-e válaszolni. (Tasó László: Köszönöm, megtörtént már.) Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyűlés! Ezzel az általános vitákat lezárom. Mivel az előterjesztésekhez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitákra nem kerül sor, elfogadásukról a következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 2011. évi költségvetéséről szóló 2010. évi CLXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/2427. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/2427/5. számon megkapták és megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlás összesen négy ajánláspontot tartalmaz. Indítványozom, hogy a módosító javaslatok számára figyelemmel ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Így megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-4. pontjaira. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Felszólalót nem látok... (Jelzésre:) Gondolom, igen, köszönöm, köszönöm, rendben van.

Megadom a szót Volner Jánosnak, a Jobbik képviselőjének. Öné a szó.
Felszólalások:  Előző  85  Következő    Ülésnap adatai