Készült: 2021.10.26.09:57:12 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

209. ülésnap, 180. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 5:57

Felszólalások:  <<  180  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Elnézést kérünk a tévedésért. Megkérdezem, van-e, aki nem hallotta a nevét, és jelen volt. (Nincs jelzés.) Nincsen. Köszönöm szépen.

(Móring József Attilát a jegyzői székben
Gulyás József váltja fel.)

Tisztelt Országgyűlés! A szavazatok összeszámlálásának időtartama alatt a napirend szerinti általános és részletes vitákkal folytatjuk munkánkat. Mivel a szavazások végére értünk, két perc technikai szünetet rendelek el. (Rövid szünet. - Számos képviselő távozik az ülésteremből.)

(18.10)

Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Soron következik a 2009. április 18-án a budai Várban megtartott neonáci rendezvénnyel kapcsolatos rendőri intézkedések szakszerűségét és jogszerűségét vizsgáló bizottság létrehozásáról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Répássy Róbert, Fidesz, képviselő önálló indítványát H/9491. számon, a bizottsági ajánlást pedig H/9491/2. számon megkapták és megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! Mivel írásban felszólalásra senki sem jelentkezett, megkérdezem, kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkező.) A képernyőn jelentkezőt nem látok. Megkérdezem Répássy Róbert képviselő urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Répássy Róbert: Nem.) Jelzi, hogy nem. Köszönöm. Az általános vitát lezárom.

Az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára várhatóan a következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. A törvényjavaslatot T/9397. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/9397/7. számon megkapták és megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlás összesen négy pontot tartalmaz. Erre figyelemmel indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Az idefigyelők látható többsége az indítványt elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát a 1-4. pontokra. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Megadom a szót Bárándy Gergely képviselő úrnak, MSZP.

Felszólalások:  <<  180  >>    Ülésnap adatai