Készült: 2020.09.26.18:57:32 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

199. ülésnap (2009.03.24.), 104. felszólalás
Felszólaló Czerván György (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:26


Felszólalások:  Előző  104  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

CZERVÁN GYÖRGY (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Én látok esélyt arra, hogy 12 óráig a részletes vita mind a négy vitaszakaszát be tudjuk fejezni, úgyhogy ehhez fogom tartani magamat, és csak néhány másodpercre szeretném kérni a türelmüket. Négy módosító indítványom van, amit képviselőtársaimmal közösen jegyeztünk ebben a vitaszakaszban. Ezek főleg technikai jellegűek, csak a figyelmet szeretném fölhívni rá.

Ángyán képviselőtársammal adtuk be, hogy az elhalt cserjének nincsen hajtása, ez egy biológiai pontosítás lenne, amely a 109. és a 112. vitapontot érinti.

Bodó képviselőtársammal pedig az erdőt veszélyeztető tevékenységek kapcsán külön kiemeltük a falopást, illetve az illegális fakitermelést. Ez csak egy nyomatékosságot jelent, illetve megerősítést. Sajnos, ez a probléma már most is jelen van, és az életszínvonal csökkenésével vélhetően ez tovább fog fokozódni, ezért ezt szerettük volna kiemelni.

Illetve az erdei haszonvételek gyakorlásával kapcsolatosan, egész pontosan a szarvasgombakérdéssel kapcsolatosan Font képviselőtársammal adtunk be módosító indítványt, amit ugyan az előterjesztő nem támogatott, de azzal vigasztalt bennünket, hogy van egy átfogóbb módosító javaslat a kérdés megoldására. Ezt mi tudomásul vesszük, úgyhogy kérjük a módosító indítványaink támogatását, és majdan a kapcsolódó módosító indítványok támogatását is, hiszen lesz jó néhány majd.

Köszönöm szépen. (Taps.)
Felszólalások:  Előző  104  Következő    Ülésnap adatai