Készült: 2021.07.24.21:57:19 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

192. ülésnap, 1. felszólalás
Felszólaló Mandur László (MSZP)
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:22

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm a jelen lévő képviselőket és mindazokat, akik figyelemmel kísérik a műsorunkat, országgyűlési ülésnapunkat a televízión, a rádión és az interneten keresztül.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának 32. ülésnapját ezennel megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Béki Gabriella és Pettkó András jegyzők lesznek majd a segítségemre.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az európai alkotmány létrehozásáról szóló szerződés megerősítéséről szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitájának megkezdése. Az előterjesztést H/12631. számon, a külügyi bizottság ajánlását pedig H/12631/2. számon kapták kézhez.

Felhívom a figyelmüket, hogy ma délelőtt csak a miniszteri expozéra, a bizottsági vélemények ismertetésére, a vezérszónoki fölszólalásokra és az Európai Parlament magyarországi képviselőinek felszólalására kerül majd sor. Az elsőként írásban jelentkezett független képviselői és a további képviselői fölszólalásokra a mai nap végén kerül majd sor.

Most megadom a szót Somogyi Ferenc külügyminiszter úrnak, a napirendi pont előadójának, 20 perces időkeretben. Parancsoljon, öné a szó, miniszter úr.

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai