Készült: 2020.09.20.20:36:19 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

165. ülésnap, 273. felszólalás
Felszólaló Dr. Deutsch Tamás (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 5:41

Felszólalások:  <<  273  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett… (A távozni készülő Keller Lászlónak a Fidesz padsoraiból: Most kellene vizsgálódni! - Dr. Répássy Róbert: A francia cég tényleg nem szólt? - Keller László: Hozzá sem szólt!) Tehát, tisztelt Országgyűlés, mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. Az országgyűlési határozati javaslat elfogadásáról a következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Mielőtt hozzákezdenénk a következő napirendi pontunk tárgyalásához, kétperces szünetet rendelek el. (Rövid szünet.)

 

(20.20)

 

Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Soron következik a polgári szolgálatról szóló 1997. évi XXI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/11049. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/11049/6. számon kapták kézhez.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1. pontjára. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni ötperces időkeretben. (Senki sem jelentkezik.) Felszólalási szándékot nem látok, ezért a részletes vitát lezárom. Megkérdezem az államtitkár urat, kíván-e reagálni. (Nincs jelzés.)

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/11050. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/11050/42. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a Házszabály rendelkezéseire figyelemmel a részletes vitát három szakaszban folytassa le az Országgyűlés. Felkérem a jegyzőt, ismertesse az általam javasolt vitaegységeket.

Felszólalások:  <<  273  >>    Ülésnap adatai