Készült: 2020.09.28.04:14:32 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

163. ülésnap, 258. felszólalás
Felszólaló Dr. Deutsch Tamás (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:22

Felszólalások:  <<  258  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni a törvényjavaslat vitájában. (Nincs jelzés.) További felszólalási szándékot nem látok, ezért megkérdezem Burány Sándor foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Burány Sándor: Most nem, köszönöm.) A miniszter úr jelzi, hogy nem kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, a törvényjavaslat elfogadásáról következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Az előterjesztést T/11050. számon, a környezetvédelmi bizottság ajánlását pedig T/11050/1. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Szanyi Tibor államtitkár úrnak, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium politikai államtitkárának, a napirendi pont előadójának, 15 perces időkeretben.

Felszólalások:  <<  258  >>    Ülésnap adatai