Készült: 2020.09.19.15:30:30 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

229. ülésnap (2017.05.30.), 84. felszólalás
Felszólaló Pintér Tamás (Jobbik)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka vezérszónoki felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:13


Felszólalások:  Előző  84  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

PINTÉR TAMÁS, a Jobbik képviselőcsoportja részéről: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Egy sablon egyezmény van előttünk, amelyet mind a Koreai Köztársasággal, illetve Ausztráliával is megkötöttünk már, és amelynek célja, hogy fejlődjenek a humán és az ifjúsági kapcsolatok Magyarország és a Chilei Köztársaság között.

Erről akaratlanul természetesen eszünkbe juthat Magyarország egyik legnagyobb problémája, az elvándorlás kérdése és a fiatalok elvándorlása is. De nyilván ebben az esetben nem annyira releváns ez, hiszen maximum egy évre szólhat a vízum, ezért mi támogatjuk ezt a javaslatot. Viszont el kell mondani azt is, hogy ösztönözzük a kormányt arra, hogy továbbra is vegye át a Jobbik programjavaslatait, mint például az első nyelvvizsga ingyenessé tételét, illetve a diákhitel eltörlésének a lehetőségét, ami természetesen nem függ össze ezzel a témával, de valójában nagyon fontos probléma.

A Chilei Köztársasággal kapcsolatos törvényjavaslatot természetesen támogatja a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Köszönöm szépen a szót. (Taps a Jobbik soraiban.)
Felszólalások:  Előző  84  Következő    Ülésnap adatai