Készült: 2020.07.08.07:09:21 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

230. ülésnap, 163. felszólalás
Felszólaló Pelczné Dr. Gáll Ildikó (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:46

Felszólalások:  <<  163  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, államtitkár úr. Tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy az általános vitát lezárom. Miután az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, így a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára október 19-én kezdődő ülésünkön kerül majd sor.

Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk az előterjesztések tárgyalását. Soron következik a Magyar Köztársaság 2009. évi költségvetéséről szóló 2008. évi CII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Képviselőtársaim a törvényjavaslatot T/10675. számon, a bizottsági ajánlásokat pedig T/10675/1-5. számokon már megismerhették.

Képviselőtársaim emlékeznek rá, hogy az előterjesztői expozé a Magyar Köztársaság 2010. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat tárgyalásakor már elhangzott, így most a bizottsági álláspontok megismerésére kerül sor. Két bizottsági álláspontot fogunk megismerni, egyrészt a költségvetési bizottság, másrészt az oktatási bizottság álláspontját. A költségvetési bizottság egy hozzászólót állított, az oktatási bizottság többségi véleménye és a kisebbségi véleménye is elhangzik.

Elsőként megadom a szót Keller László képviselő úrnak, a költségvetési bizottság előadójának. A bizottsági hozzászólóknak öt perc időkeret áll a rendelkezésükre. Parancsoljon, képviselő úr!

Felszólalások:  <<  163  >>    Ülésnap adatai