Készült: 2020.08.09.19:21:47 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

316. ülésnap (2013.10.25.), 36. felszólalás
Felszólaló Dr. Seszták Miklós (KDNP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:20


Felszólalások:  Előző  36  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. SESZTÁK MIKLÓS (KDNP): Köszönöm. Amikor megnyomtam a kétperces gombot, akkor azt gondoltam, hogy a mondandóm nagyon rövid lesz, és igazából a képviselő asszony első felszólalására reagálnék, hogy közvetítés meg tiltakozik ez ellen, meg milyen dolog ez.

Képviselő asszony, akkor biztosan elfelejtette, hogy a tegnapi nap volt tévéközvetítés, nagyon sok LMP-s idejük is volt, és egyetlenegy LMP-s képviselő nem volt itt, aki azt mondta volna (Kovács Tibor: Ma is benne van a programban, hogy tévéközvetítés van!), hogy a tévéközvetítés alatt már most ő elmondja a véleményét. Tehát ne hivatkozzanak olyanokra, ami biztosítva van, és nem élnek vele. Azt gondolom, ilyenek miatt születnek a svéd filmek, amit 23-án is lejátszottak.

A másik dolog, ami viszont engem - csak azt kell mondjam - felháborít: igazából azzal kezdtem és azt is jegyzeteltem itt fel magamnak, hogy egyetértünk abban a képviselő asszonnyal, és ahhoz talán lehet pozitívan is hozzáállni, hogy a család iránti aggodalmat azért lehet érezni, még ha nem is ugyanazt az utat képviseljük (Ertsey Katalin: Az előbb azt mondtad, hogy...), de maga az a demagógia, amit beszédének végén elmondott, azt kell mondjam, megdöbbentett. De az ember maga a beszéd, és a beszéd az ember.

Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps a kormánypártok soraiban.)
Felszólalások:  Előző  36  Következő    Ülésnap adatai