Készült: 2020.08.03.13:43:17 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

20. ülésnap (2014.10.20.), 351. felszólalás
Felszólaló Csöbör Katalin (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka Előadói válasz
Videó/Felszólalás ideje 1:07


Felszólalások:  Előző  351  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

CSÖBÖR KATALIN (Fidesz): Először is köszönöm szépen a kedves képviselőtársaknak a hozzászólásaikat. Természetesen, ahogy a szocialista képviselőtársamtól hallottuk, a problémát nem életre hívtuk, hanem a probléma él. 2014 áprilisától vagyok az Avas egyéni országgyűlési képviselője, és hiába beszélünk arról, hogy hogy lett volna vagy hogy nem lett volna, itt a probléma, és én szeretném megoldani. Úgy gondolom, másik miskolci képviselőtársammal együtt szeretnénk megoldani. Ezért arra kérném, hogy a helyzet egyedi értékelése helyett vagy mellett adjon be módosító javaslatot. Ne csak beszéljünk róla, mert sok beszédnek sok az alja.

Úgy gondolom, hogy a miskolciak jól döntöttek, amikor nem választottak jobbikos vagy LMP-s országgyűlési képviselőt, mert úgy tűnik, hogy ők nem akarják és nem is tudják megoldani ezt a problémát.

Természetesen köszönöm a felvetéseket, meg fogom őket fontolni. Ennek ellenére kérem önöket, hogy támogassák majd a javaslatomat. Köszönöm a figyelmet. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)
Felszólalások:  Előző  351  Következő    Ülésnap adatai