Készült: 2021.09.23.10:33:19 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

106. ülésnap, 427. felszólalás
Felszólaló Dr. Dávid Ibolya (MDF)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:17

Felszólalások:  <<  427  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Képviselőtársaim! További felszólaló nincsen. A képviselőcsoportok az időkeretüket felhasználták, akinek még néhány másodperce van, ugye nem kíván élni ezzel a lehetőséggel. (Jelzésre:) Köszönöm szépen.

Zárszónak tekintem az államtitkár úr által elmondottakat. (Dr. Veres János: Kérem szépen, elnök asszony, ne tekintse zárszónak. - Derültség.) Köszönöm szépen. Akkor megkérdezem Veres János államtitkár urat, hogy a határozathozatal előtt kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Veres János: A határozathozatal előtt kívánok még szólni. Köszönöm.) Köszönöm szépen. Ezzel a részletes vitát lezárom.

Tájékoztatom a képviselőtársaimat, hogy a kapcsolódó módosító javaslatok benyújtási határideje lejárt. Az egyes főösszegeket érintő módosító javaslatokról két hét múlva határozunk.

Soron következik a regisztrációs adóról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Az előterjesztést T/5483. számon, a gazdasági bizottság ajánlását pedig T/5483/1. számon kapták kézhez a képviselők. Megadom a szót Veres János államtitkár úrnak, a napirendi pont előadójának.

Felszólalások:  <<  427  >>    Ülésnap adatai