Készült: 2021.09.22.19:20:18 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

102. ülésnap, 1. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (Fidesz)
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:46

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszöntök minden megjelent képviselőt és mindenkit, aki figyelemmel kíséri ma a munkánkat.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának 20. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Füle István és Balogh László jegyzők lesznek a segítségemre. Képviselőtársaimat kérem, hogy ne feledkezzenek meg a csipkártyáról.

Soron következik a Magyar Köztársaság 2004. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az ehhez kapcsolódó állami számvevőszéki jelentés együttes általános vitájának folytatása és lezárása. Az előterjesztéseket T/5601. és T/5601/1. számon, a költségvetési bizottság ajánlását pedig T/5601/2. számon kapták kézhez.

Tisztelt Országgyűlés! Most az egyes képviselői felszólalásokra kerül sor, a képviselőcsoportok rendelkezésére álló mindösszesen 718 perces időkeretben. A mai napra rendelkezésre álló időkeret felosztását, a tv-közvetítés előtti és adásidőn túli felosztásban, a napirend melléklete tartalmazza.

Tisztelt Országgyűlés! Most tehát az írásban előre jelentkezett felszólalások sorát nyitjuk meg, feltéve természetesen, ha itt vannak a hozzászólók. Az első jelen lévő képviselő Fónagy János képviselő úr, Fidesz-frakció.

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai