Készült: 2021.09.22.06:22:15 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

272. ülésnap, 269. felszólalás
Felszólaló Dr. Dávid Ibolya (MDF)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:50

Felszólalások:  <<  269  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Miután más nem jelezte felszólalási szándékát, a részletes vita e szakaszát lezártam.

Megnyitom a részletes vita második szakaszát az ajánlás 29-47. pontjaira, és magára az 50. pontra. Ez a szervezetek, befektetési alapok és a tőzsde részeit érinti. Kérdezem a képviselőtársaimat, ki kíván felszólalni. (Nincs jelzés.) Senki nem jelezte felszólalási szándékát.

Tisztelt Képviselőtársaim! A módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön határozunk.

Soron következik a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/17879. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/17879/13. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy az Országgyűlés egy szakaszban folytassa le a részletes vitát. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak, ha egyetértenek vele! (Szavazás.)

A többség egyetértett az indítvánnyal.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-15. pontjaira, és itt is tájékoztatom a képviselőtársaimat, hogy írásban előre senki nem jelezte felszólalási szándékát. Nyomógombbal sem jelzi egyetlen képviselőtársam sem, hogy fel szeretne szólalni.

Miután felszólaló nem volt, a módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön határozunk.

Soron következik a lakás-takarékpénztárakról szóló 1996. évi CXIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/17880. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/17880/9. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a részletes vitát egy szakaszban folytassuk le. Ha ezzel az Országgyűlés egyetért, kérem, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.)

A látható többség támogatja az indítványt.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-6. pontjaira. Kérdezem képviselőtársaimat, ki kíván felszólalni. (Nincs jelzés.) Senki nem jelzi felszólalási szándékát.

A módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön határozunk.

Soron következik az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Tállai András képviselő úr, Fidesz, önálló indítványát T/18191. számon, az informatikai bizottság ajánlását T/18191/1. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Tállai András képviselő úrnak, a napirendi pont előadójának.

Felszólalások:  <<  269  >>    Ülésnap adatai