Készült: 2020.11.25.15:02:02 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

136. ülésnap, 33. felszólalás
Felszólaló Kövér László (Fidesz)
Felszólalás oka Országgyűlés időkeretben történő tárgyaláshoz hozzájárult
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:29

Felszólalások:  <<  33  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Ház! Most a határozathozatal következik. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, egyetérte azzal, hogy a T/10710. számú előterjesztést 30 órás időkeretben tárgyaljuk. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) A Ház a költségvetési javaslat 30 órás időkeretben történő tárgyalását 131 igen szavazattal, 32 nem ellenében, 3 tartózkodás mellett elfogadta.

Most az elnöki jogkörben előterjesztett napirendi javaslatról döntünk. Kérdezem a tisztelt Házat, hogy elfogadjae a napirendi ajánlást. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy a Ház látható többsége a napirendet elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a büntetések, az intézkedések, egyes kényszerintézkedések és a szabálysértési elzárás végrehajtásáról szóló 2013. évi CCXL. törvény és a börtönzsúfoltsági kártalanításokkal kapcsolatos visszaélések megszüntetése érdekében szükséges haladéktalan intézkedésekről szóló 2020. évi IV. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A kormány-előterjesztés T/10528. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. (Számos képviselő elhagyni készül az üléstermet.  Zaj.)

Tisztelt Ház! Kétperces technikai szünetet tartunk. Megkérek minden képviselőt, hogy haladéktalanul hagyja el az üléstermet, csöndben, amennyiben nem kíván a vitában részt venni. Nem úgy értettem, hogy a vitát egymás között folytassák le itt bent, hanem hogy menjenek ki. (Rövid szünet.)

Tisztelt Országgyűlés! A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor. Megadom a szót Budai Gyulának, a bizottság előadójának. Parancsoljon, képviselő úr!

Felszólalások:  <<  33  >>    Ülésnap adatai