Készült: 2020.04.02.02:19:48 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

251. ülésnap (2002.02.05.), 158. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka határozatképtelen szavazás
Videó/Felszólalás ideje  


Felszólalások:  Előző  158  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Nem fogadta el a képviselő úr az államtitkár úr válaszát. Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem tehát önöket, elfogadják-e az államtitkári választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - A táblán megjelenik: 121 igen, 52 nem, 5 tartózkodás.)

Tisztelt Országgyűlés! Megállapítom, hogy az Országgyűlés nem határozatképes. Megkérem a frakcióvezetőket, hogy legyenek segítségemre a határozatképesség helyreállításában. Akkor megismételjük a szavazást, tehát teszek még egy kísérletet.

Kérdezem tehát a tisztelt képviselőtársaimat, hogy elfogadják-e az államtitkár úr válaszát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - A táblán megjelenik: 120 igen, 52 nem, 2 tartózkodás.)

Tisztelt Képviselőtársaim! Még mindig nem vagyunk határozatképesek, így vissza fogunk térni ennek az interpellációnak a szavazására. És ismételten megkérem a frakcióvezetőket, hogy legyenek segítségemre a határozatképesség helyreállításában.

 

Tisztelt Országgyűlés! Sasvári Szilárd, a Fidesz képviselője, interpellációt nyújtott be a gazdasági miniszterhez: "Hogyan mérsékelhetők a panellakásokban élők kiadásai?" címmel. Sasvári Szilárd képviselő urat illeti a szó.

 

(14.10)

 
Felszólalások:  Előző  158  Következő    Ülésnap adatai