Készült: 2020.08.13.08:22:56 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

123. ülésnap, 79. felszólalás
Felszólaló Mandur László (MSZP)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:30

Felszólalások:  <<  79  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Most a további képviselői felszólalásokra kerül sor, tízperces időkeretben. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Azt kérem, hogy gombnyomással jelezze. (Nem érkezik jelzés.) Úgy látom, hogy nincs ilyen képviselő.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát elnapolom, folytatására és lezárására következő héten, kedden kerül majd sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a büntető törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. számú törvény és a hozzá kapcsolódó jogszabályok módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. A képviselői indítványt T/6473. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/6473/12. számon kapták kézhez.

Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy a részletes vita - az előterjesztés szabályozási tárgykörére figyelemmel - egy szakaszból álljon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javasolt vitaszerkezettel. Kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Úgy látom, hogy meggyőző többség volt. Az Országgyűlés az indítványomat ezzel elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Felhívom a figyelmüket, hogy a Házszabály 105. § (3) bekezdése értelmében a részletes vitában kizárólag a módosító javaslathoz vagy a módosító javaslattal érintett részhez lehet hozzászólni. Ezért kérem képviselőtársaimat, felszólalásuk kezdetén jelezzék, hogy a bizottsági ajánlás melyik pontjához kívánnak majd hozzászólni.

Ennek megfelelően megnyitom a részletes vitát az 1-4. pontok alapján. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni nyolcperces időkeretben. Kérem, hogy gombnyomással jelezzék ezt! Ha jól látom, képviselő úr, ön előterjesztő ebben a kérdésben. (Hegyi Gyula: Majd szeretném megvárni a többi hozzászólást!) Mert láttam, hogy jelezte a felszólalási igényét. (Senki sem jelzi szólási szándékát.) Úgy látom, hogy nincs képviselői felszólalás.

Akkor megadom a szót az előterjesztők nevében Hegyi Gyula képviselő úrnak. Parancsoljon, öné a szó.

Felszólalások:  <<  79  >>    Ülésnap adatai