Készült: 2021.02.25.02:54:19 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

48. ülésnap (2015.02.23.), 170. felszólalás
Felszólaló Tukacs István (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott képviselői viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 1:03


Felszólalások:  Előző  170  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

TUKACS ISTVÁN (MSZP): Államtitkár úr, ócska válasz volt. Mesterházy Attilával példálózni akkor, amikor sportlétesítményekről beszél, és volt olyan női kézilabdacsapat, amelyik európai kupadöntőt nem tudott lejátszani a maga sportcsarnokában, merthogy az nem volt rá alkalmas, akkor felesleges harmadosztályú labdarúgóklubok stadionépítéséről beszélni.

Amit kérdezek, az világos. Egy miniszter a saját városának indokolhatatlanul zsíros beruházást visz stadion képében. A kérdés erről szól és nem másról, államtitkár úr. Nem kell arról beszélni, hogy mi volt ezelőtt nyolc évvel! Beszéljünk csak a miniszter úrról, ha már a viselt dolgairól eddig önök nem beszéltek!

Hogy az elszólása a jövő évről mit jelent, nem tudom, mert a jövő év költségvetéséről beszélt; valószínű, hogy az ideire gondolt az önkormányzatok esetében.

Mondja meg, államtitkár úr, miért panaszkodik minden polgármester arra, hogy nem tud szociális segélyt fizetni! Azért, mert önök olyan bőkezűek? Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps az MSZP soraiból.)
Felszólalások:  Előző  170  Következő    Ülésnap adatai