Készült: 2021.01.21.12:10:11 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

160. ülésnap, 218. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka bizottsági jelentés(ek) vitája lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:45

Felszólalások:  <<  218  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, kíváne még valaki élni a felszólalás lehetőségével. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok, a vitát lezárom.Megkérdezem a miniszterhelyettes urat, hogy a kormány nevében kíváne válaszolni az elhangzottakra. (Farkas Sándor jelzésére:) Miniszterhelyettes úr jelzi, hogy nem kíván reagálni.

Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem Font Sándor képviselő urat mint az előterjesztő képviselőjét, hogy kíváne szólni. (Font Sándor jelzésére:) Szintén jelzi képviselő úr, hogy nem kíván szólni.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. A Simicskó István és Nacsa Lőrinc, KDNP, képviselők által benyújtott előterjesztés T/13109. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.

Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem az előterjesztőt, Nacsa Lőrinc képviselő urat, kíváne a vita e szakaszában szólni. (Nacsa Lőrinc jelzésére:) Képviselő úr jelzi, hogy a vita későbbi szakaszában kíván szólni.

Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, hogy a kormány nevében miniszterhelyettes úr kíváne szólni. (Farkas Sándor jelzésére:) Jelzi miniszterhelyettes úr, hogy a vita e szakaszában nem kíván szólni.

Tisztelt Országgyűlés! A kijelölt Mezőgazdasági bizottság nem állított előadót. Most a képviselői felszólalások következnek. Megadom a szót Font Sándor képviselő úrnak, a Mezőgazdasági bizottság elnökének. Parancsoljon, elnök úr!

Felszólalások:  <<  218  >>    Ülésnap adatai