Készült: 2021.01.27.14:52:49 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

160. ülésnap, 212. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka bizottsági jelentés(ek) vitája megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:29

Felszólalások:  <<  212  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem Németh Szilárd István államtitkár urat, miniszterhelyettest, most kíváne szólni a vitában. (Jelzésre:) Az államtitkár úr jelzi, hogy a vita későbbi szakaszában kíván szólni. Tisztelt Országgyűlés! A kijelölt Honvédelmi és rendészeti bizottság nem állított előadót.

Most a képviselői felszólalásokra van lehetőség. Kérdezem a képviselőtársaimat, kíváne valaki élni ezzel. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. A vitát lezárom. Vita nem volt, tehát nyilván válaszokra sem kerül sor. Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az állattenyésztők napjáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. A Horváth István és Font Sándor fideszes képviselők által benyújtott előterjesztés H/13099. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.

Megkérdezem Font Sándor képviselő urat, kíváne az előterjesztők nevében felszólalni. (Jelzésre:) Igen. Képviselő úr, bizottsági elnök úr, öné a szó.

Felszólalások:  <<  212  >>    Ülésnap adatai