Készült: 2020.09.25.15:05:46 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

131. ülésnap, 221. felszólalás
Felszólaló Balczó Zoltán (Jobbik)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:19

Felszólalások:  <<  221  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr.

A levezető elnöknek nincs lehetősége matematikai kérdésekben itt a döntést meghozni, úgyhogy lezárom a vita e szakaszát, mert több felszólaló nem jelentkezett.

Egyben megnyitom a részletes vita hatodik szakaszát az ajánlás 134-140. pontjai szerint, s megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Mivel jelentkezőt nem látok, a részletes vita e szakaszát és a vita egészét lezárom.

Megkérdezem államtitkár urat (Dr. Répássy Róbert: Nem.), összefoglalóan már nem kíván reagálni, megtette menet közben. A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az ügyészségről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/4745. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/4745/16. számon megkapták és megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy a részletes vitában a benyújtott módosító javaslatokat két szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Felkérem Göndör István jegyző urat, hogy ismertesse e vitaszakaszokat.

Felszólalások:  <<  221  >>    Ülésnap adatai