Készült: 2020.09.26.15:00:45 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

128. ülésnap, 177. felszólalás
Felszólaló Balczó Zoltán (Jobbik)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:28

Felszólalások:  <<  177  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Megkérdezem a tisztelt képviselőtársakat, hogy kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. Megkérdezem államtitkár urat. (Dr. Répássy Róbert: Később.) Később kíván majd reagálni a vitában elhangzottakra, illetve részben menet közben megtette, úgyhogy az együttes általános vitát lezárom.

Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy a bírósági szervezetrendszerről, valamint a bírói jogállásról szóló törvényjavaslatok együttes általános vitájának lezárására a vita végén nem került sor. A képviselők benyújtották módosító javaslataikat, így ezeknek a törvényeknek az együttes általános vitáját most lezárom.

Bejelentem, hogy a ma tárgyalt négy előterjesztéshez módosító javaslatok érkeztek, a részletes vitára bocsátásokra és a részletes vitákra várhatóan jövő heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Mai napirendi pontjaink tárgyalásának végére értünk, most napirend utáni felszólalás következik.

A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Bartos Mónika asszony, a Fidesz képviselője, felszólalásának címe: "A magyar tudomány napja, a magyar tudomány ünnepe". Megadom a szót ötperces időkeretben.

Felszólalások:  <<  177  >>    Ülésnap adatai