Készült: 2020.09.20.02:56:22 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

128. ülésnap, 127. felszólalás
Felszólaló Dr. Ujhelyi István (MSZP)
Felszólalás oka általános vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:29

Felszólalások:  <<  127  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Hosszú vitánk végéhez érkeztünk, legalábbis a képernyőn nem látok több bejelentkező képviselőt. Hogyha nem kívánnak most az általános vitához többen hozzászólni, akkor megkérdezem államtitkár urat, hogy most kíván-e bármire, a vitában elhangzottakra reagálni. (Dr. Répássy Róbert: Nem.) Most nem. Akkor, gondolom, lesz még majd később mód a részletes vitában.

Egy bejelentenivalóm van: a mai házbizottsági ülésen történt megállapodás arról, hogy a két törvényjavaslat együttes általános vitájának lezárására a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében a mai ülésnap végén kerül sor, tehát nem most, a vita lezárásával, hanem az ülésnap végéig nyújthatják be módosító javaslataikat a képviselőcsoportok, a képviselők.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az ügyészségről szóló törvényjavaslat, valamint a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló törvényjavaslat együttes általános vitája a lezárásig. A törvényjavaslatokat T/4745. és T/4746. számon kapták kézhez a képviselők.

Most az együttes előterjesztői expozé következik. Megadom a szót Répássy Róbert államtitkár úrnak, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkárának, mintegy 40 perces időkeretben.

Öné a szó.

Felszólalások:  <<  127  >>    Ülésnap adatai