Készült: 2021.05.08.09:20:50 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

295. ülésnap (2013.07.04.), 197. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka összevont általános és részletes vita megnyitva
Videó/Felszólalás ideje 1:53


Felszólalások:  Előző  197  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Megkérem tisztelt képviselőtársaimat, hogy szíveskedjenek a helyüket elfoglalni.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyarországot megillető egyenlő elbánásról szóló országgyűlési határozati javaslat kivételes sürgős eljárásban történő összevont általános és részletes vitája. Az előterjesztés H/11729. számon a hálózaton elérhető.

A házszabályi rendelkezések 128/C. § (2) bekezdése szerint a vitában elsőként az előterjesztő, majd a kormány képviselője szólal fel. Ezt követően kerül sor a bizottsági ajánlás ismertetésére. A vita során az időkeretek a következők: előterjesztő 15 perc, a kormány időkerete 10 perc, bizottsági előadó 5 perc, az egyes képviselőcsoportok időkerete 30 perc. A független képviselők időkerete összesen 8 perc. Az előterjesztői viszonválasz 10 perc.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy az előterjesztést uniós napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés, így a mai vitában az Európai Parlament magyarországi képviselői a frakciójuk időkerete terhére élhetnek felszólalási lehetőségükkel.

Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlás a honlapon elérhető.

Tisztelt Országgyűlés! Megadom a szót Rogán Antal úrnak, a javaslat előterjesztőjének, 15 perces időkeretben. Öné a szó, frakcióvezető úr.
Felszólalások:  Előző  197  Következő    Ülésnap adatai