Készült: 2019.11.22.17:09:07 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

118. ülésnap (2011.10.11.), 200. felszólalás
Felszólaló Balla György (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:25


Felszólalások:  Előző  200  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

BALLA GYÖRGY (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A házbizottság ülésén egyébként pontosan lehet tudni, hogy mit fog tárgyalni a parlament, ezt csak minden képviselőtársamnak mondom, ami egyébként 12 órakor volt hétfőn. A törvényjavaslatot pénteken benyújtotta a kormány, tehát az egész hétvége rendelkezésre állt egyébként a törvényjavaslat megismerésére. (Derültség az ellenzék soraiban.)

De a jobbikos és LMP-s képviselőtársaimnak egyébként megértem a kifogásaikat, és azt gondolom, hogy az ő szempontjukból, az ő szemszögükből még talán jogos is lehet, hiszen nem voltak itt az elmúlt időszakban, és nem tapasztalhatták meg, hogy a szocialisták hogyan alkottak törvényeket. Nem tapasztalhatták meg azt, tisztelt képviselőtársaim, hogy az ország költségvetését, nem egy hivatal belső szabályait javító törvényjavaslatot, hanem az ország költségvetését benyújtották, visszavonták; benyújtották, visszavonták, majd önálló képviselői indítványként benyújtották, és a rákövetkező napon, vasárnap kellett egyébként a költségvetési bizottságnak tárgyalni.

Ezek után, tisztelt Gúr képviselő úr, azt gondolom, hogy a kritikáit kicsit óvatosabban fogalmazza meg a tárgyalási menetrenddel kapcsolatban.

Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)
Felszólalások:  Előző  200  Következő    Ülésnap adatai