Készült: 2019.11.20.11:03:10 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

243. ülésnap, 286. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Felszólalás oka A részletes vita lezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:29

Felszólalások:  <<  286  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Megkérdezem, kíván-e még valaki szólni. Amennyiben nem, akkor ismételten megkérdezem államtitkár urat, hogy kíván-e szólni. (Iváncsik Imre: Köszönöm, nem.) Jelzi, hogy nem.

Tisztelt Képviselőtársaim! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vita lefolytatására a következő ülésünkön kerül sor.

Most pedig soron következik a Magyar Honvédség hivatásos és szerződéses állományú katonáinak jogállásáról szóló 2001. évi XCV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. A törvényjavaslatot T/10874. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/10874/9. számon megismerhették.

A bizottsági ajánlás összesen 7 ajánláspontot tartalmaz. Az összefüggésekre figyelemmel indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm a vehemens megnyilvánulást.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Most megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-7. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nem jelentkezett, így a részletes vitát lezárom. (Jelzésre:) Vadai Ágnes államtitkár asszony pedig zárszót kíván mondani. Államtitkár asszonyt illeti a szó.

Felszólalások:  <<  286  >>    Ülésnap adatai