Készült: 2020.05.30.08:48:13 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

255. ülésnap, 191. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:17

Felszólalások:  <<  191  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, képviselő asszony. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem: kíván-e még valaki felszólalni? (Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok. Megkérdezem Nagy Gábor Tamás képviselő urat, kíván-e válaszolni az elhangzottakra. (Dr. Nagy Gábor Tamás nemet int.) Nem kíván válaszolni a képviselő úr.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez nem érkezett módosító javaslat, részletes vitára nem kerül sor, következő ülésünkön az előterjesztés elfogadásáról döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes közúti közlekedést érintő törvényeknek a Magyary Program Egyszerűsítési Programjával összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. A törvényjavaslatot T/9801. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/9801/2. számon megkapták és megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! A törvényjavaslathoz összesen egy módosító javaslat érkezett, melyet a gazdasági bizottság nyújtott be, ezeket az ajánlás 1-5. pontjai tartalmazzák.

Megnyitom ennek a részletes vitáját. Kérdezem: kíván-e valaki felszólalni 6 perces időkeretben? (Jelzésre:) Elsőként felszólalásra következik Manninger Jenő képviselő úr, Fidesz-képviselőcsoport. Öné a szó.

Felszólalások:  <<  191  >>    Ülésnap adatai