Készült: 2020.04.03.06:34:42 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

142. ülésnap, 371. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  371  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról a következő ülésünkön határozunk.

 

(20.30)

 

Soron következik az állami tulajdonban lévő vagyontárgyakat fenyegető kockázatok kezelésével és egyéb kockázatkezelési kérdésekkel kapcsolatos egyes kormányzati feladatokról szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Az előterjesztést H/2436. számon, a bizottsági együttes ajánlást pedig H/2436/3. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy az előterjesztéshez érkezett hat ajánláspontban szereplő indítványt egy szakaszban tárgyaljuk meg. Aki az indítvánnyal egyetért, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.)

A jelenlévők látható többsége egyetért a javaslattal, és azt elfogadja.

Megnyitom a részletes vitát. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. Megkérdezem Mádi László képviselő urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Mádi László jelzésére:) Nem kíván. A módosító javaslatokról a következő ülésünkön határozunk.

 

Tisztelt Országgyűlés! A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Horváth László képviselő úr, "A lovasturizmus fejlesztésének aktuális kérdései" címmel. Megadom a szót a Házszabály rendelkezései alapján ötperces időkeretben. (Közbekiáltás: Te jössz, Laci!) Horváth képviselő úrnak adtam meg a szót, ha kíván vele élni, akkor kérem, hogy mondja el napirend utáni felszólalását.

 

Felszólalások:  <<  371  >>    Ülésnap adatai