Készült: 2020.05.30.11:24:29 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

120. ülésnap, 85. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (KDNP)
Felszólalás oka Országgyűlés az interpellációs választ elfogadta
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 4:12

Felszólalások:  <<  85  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Kérdezem az Országgyűlést... (Zaj, közbekiabálások a kormánypárti padsorokból. - Az elnök csenget. - Dr. Vojnik Mária: A képviselő úr most büszke magára? Nagyon kellene szégyenkeznie! - Révész Máriusz: Titeket szégyell az ország. - Dr. Veres János: Rá kellene szólni a képviselő úrra, figyelmeztetni kellene, ennyit megérdemelne. - Bekiabálások mindkét oldalon.) Én élvezem a dialógust. Ha az urak, hölgyek befejezték, akkor akár szavazhatunk is.

Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 172 igen szavazattal, 120 nem szavazat ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta a választ.

Áttérünk az azonnali kérdések órájára, két perc technikai szünetet rendelek el. (Rövid szünet. - Számos képviselő távozik az ülésteremből.)

Mivel látom, hogy Ékes Ilona már feltűzte a mikrofonját, hiszen ő lesz a kérdést feltevő képviselő, folytassuk a munkánkat. A földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszterhez intézi kérdését: "Miért nem mond igazat a miniszter?" címmel. A miniszter úr halaszthatatlan közfeladata ellátása miatt válaszadásra Gőgös Zoltán államtitkár urat jelölte ki. Kérdezem a képviselő asszonyt, elfogadja-e a válaszadó személyét. (Ékes Ilona bólint.) Készségesen elfogadja, tehát öné a szó.

Felszólalások:  <<  85  >>    Ülésnap adatai