Készült: 2020.09.20.03:47:37 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

247. ülésnap, 76. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Felszólalás oka Határozathozatal módosítókról
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:57

Felszólalások:  <<  76  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztő a T/5045/7. számú ajánlás 1. pontját támogatja, amelynek elfogadása kizárja a kiegészítő ajánlás 1. pontját. Most a támogatott módosító javaslatról határoz az Országgyűlés. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 276 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 31 tartózkodás mellett elfogadta a javaslatot. A zárószavazásra következő ülésünkön kerül sor.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a devizakorlátozások megszüntetéséről, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló törvényjavaslat zárószavazása. Az előterjesztést T/4983. számon, az egységes javaslatot pedig T/4983/22. számon kapták kézhez. Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslatot senki nem nyújtott be, a határozathozatal következik.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a devizakorlátozások megszüntetéséről, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 309 igen szavazattal, 3 nem ellenében elfogadta a javaslatot.

 

(11.00)

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egészségügyi közszolgáltatások nyújtásáról, valamint az orvosi tevékenység végzésének formáiról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az előterjesztést T/5047. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/5047/74. és 93. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Mikola István egészségügyi miniszter úrnak, aki válaszolni kíván a vitában elhangzottakra tízperces időkeretben.

 

Felszólalások:  <<  76  >>    Ülésnap adatai