Készült: 2020.09.25.02:29:57 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

235. ülésnap, 141. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:24

Felszólalások:  <<  141  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Megkérdezem a tisztelt képviselőtársaimat, kíván-e még valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.)

Tekintettel arra, hogy több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vitát lezárom. Megkérdezem Tállai András államtitkár urat (Tállai András: Szavazáskor!), hogy most kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. Jelzi az államtitkár úr, hogy majd a módosítókról történő szavazást megelőzően kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Képviselőtársaim! A módosító javaslatokról történő határozathozatalra a következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Képviselőtársaim! Engedjék meg, hogy mielőtt tovább folytatnánk munkánkat, három perc technikai szünetet elrendeljek. Köszönöm szépen. (Rövid szünet.)

Tisztelt Képviselőtársaim! Folytatjuk a munkánkat, és megértő türelmüket hálásan köszönöm.

 

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet területrendezési tervének elfogadásáról és a balatoni területrendezési szabályzat megállapításáról szóló 2000. évi CXII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája. Bóka István és Lasztovicza Jenő képviselő urak önálló indítványa T/5031. számon, a bizottsági ajánlások pedig T/5031/1-4. számokon kerültek a képviselő urakhoz.

Megadom a szót Bóka István képviselő úrnak, a napirendi ajánlás értelmében 15 perces időkeretben. Öné a szó, képviselő úr.

 

Felszólalások:  <<  141  >>    Ülésnap adatai