Készült: 2020.02.20.03:05:48 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

234. ülésnap, 409. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:11

Felszólalások:  <<  409  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, Bagi képviselő úr. Tisztelettel köszöntöm képviselőtársaimat. A következő hozzászóló Horváth Zsolt képviselő úr, Fidesz. (Jelzésre:) Nincs a teremben. (Közbeszólások: Ideje sincs!) Akkor megkérdezem, hogy van-e újabb hozzászóló. (Közbeszólás: Nincs már idő, elnök úr!)

Tisztelt Országgyűlés! A részletes vitát lezárom. A pénzügyminiszter úr jelezte, hogy a határozathozatal előtt kíván válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Katona Tamás jelzi, hogy nem kíván szólni.) Nem kíván. Köszönöm szépen.

A főösszegeket érintő módosító javaslatokról 2009. november 3-án döntünk. Államtitkár úr jelzi, hogy pontosan olvasom a szöveget. Köszönöm szépen a megerősítést.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Tóbiás József, Lendvai Ildikó, Mesterházy Attila, Fogarasiné Deák Valéria, Frankné Kovács Szilvia, Gúr Nándor, Gy. Németh Erzsébet, Podolák György, Szabó Lajos, Vidorné Szabó Györgyi - a Magyar Szocialista Párt képviselői - önálló indítványát T/10831. sorszámon, a bizottsági ajánlásokat pedig T/10831/1. és 2. számokon megismerhették.

Megkérdezem, az előterjesztők nevében ki kíván felszólalni 20 perces időkeretben. Igen, kérem szépen Tóbiás képviselő urat, hogy akkor fáradjon a mikrofonhoz. Tehát Tóbiás József képviselő úr az előterjesztők nevében 20 perces időkertben kap szót.

Felszólalások:  <<  409  >>    Ülésnap adatai