Készült: 2020.10.22.06:25:00 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

200. ülésnap (2001.04.17.), 306. felszólalás
Felszólaló Dr. Salamon László (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka Előadói válasz
Videó/Felszólalás ideje 1:17


Felszólalások:  Előző  306  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. SALAMON LÁSZLÓ (Fidesz): Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! A törvényjavaslattal kapcsolatosan, annak érdemi tartalmát illetően tulajdonképpen vita nem alakult ki. Az önálló indítvánnyal kapcsolatosan az általános vitában csupán napi politikai természetű ellenvetések hangzottak el, amelyekre már az általános vita végén választ adtunk.

Még annyival tartozom, hogy az előterjesztők nevében köszönetet mondjak azon képviselőtársaimnak, illetve az alkotmányügyi bizottságnak, akik jobbító javaslataikkal járultak hozzá a törvényjavaslat tökéletesebbé tételéhez. A benyújtott módosító és kapcsolódó módosító javaslatokat támogatjuk.

Kérjük a tisztelt Országgyűlést, hogy a módosító és kapcsolódó módosító javaslatok megszavazása után a törvényjavaslatot fogadja el, és ezzel teljes szuverenitásunk tíz esztendővel ezelőtt történt visszanyerésének alkalmából ennek jelentőségét e törvény megalkotásával juttassa méltó kifejezésre, és a magyar szabadság napja megünneplésének teremtse meg méltó törvényes kereteit.

Köszönöm figyelmüket. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 
Felszólalások:  Előző  306  Következő    Ülésnap adatai