Készült: 2020.08.13.08:14:25 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

114. ülésnap (2020.03.24.), 59. felszólalás
Felszólaló Dr. Hoppál Péter (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:02


Felszólalások:  Előző  59  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. HOPPÁL PÉTER (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Egy ügyrendi javaslattal szeretnék élni: ha lehetséges, akkor a KDNP időkeretének a Fideszhez történő átsorolását kezdeményeznénk tisztelettel. Érdemben pedig a témához kiegészítésként, L. Simon képviselő úr, államtitkártársam, korábbi államtitkár elődöm szavait kiegészítve, úgy, hogy egy korábbi kulturális miniszter elnököl: érdekesen alakult ki a mai vita.

Az ellenzéki felszólalók eltávoztak a teremből, de mégis nagyon fontos elmondanunk, hogy soha ilyen jó állapotban a színház-finanszírozás nem volt Magyarországon. Kérem, hogy legalább ennyit méltányoljanak.

És azt a riogatást, amit Tordai Bence elvégzett, miközben becstelennek nevezte a kormánypárti képviselőket, amit visszautasítunk, tehát azt a riogatást, hogy nem lesz majd fizetésük a színházművészetben dolgozóknak, ezt is vonják vissza, mert a kormány éppen tegnap intézkedett arról, hogy mindenkinek stabil legyen a megélhetése. Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiból.)
Felszólalások:  Előző  59  Következő    Ülésnap adatai