Készült: 2020.08.07.15:28:30 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

89. ülésnap, 200. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (KDNP)
Felszólalás oka Az OGY nem veszi tárgysorozatba
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:57

Felszólalások:  <<  200  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Kérdezem, a képviselőcsoportok részéről kíván-e valaki szólni két percben. (Nincs jelzés.) Nem látok jelentkezőt.

Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, tárgysorozatba veszi-e a Dávid Ibolya képviselő asszony által előterjesztett H/3552. számú határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 133 igen szavazattal, 3 nem ellenében, 173 tartózkodás mellett az előterjesztés tárgysorozatba-vételét elutasította.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Közbeszerzések Tanácsának a közbeszerzések tisztaságával és átláthatóságával kapcsolatos tapasztalatairól, valamint a 2006. január 1. és december 31. közötti időszakban végzett tevékenységéről szóló jelentés elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala. A költségvetési bizottság önálló indítványát H/3683. számon kapták kézhez. Az előterjesztéshez módosító javaslatot senki nem nyújtott be, részletes vitára nem kerül sor, most a határozathozatal következik.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a H/3683. számú országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 311 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül a határozati javaslatot elfogadta.

Soron következik a Magyar Köztársaság Kormánya és a Moldovai Köztársaság kormánya között a Moldovai Köztársaságnak a Magyar Köztársaság és a Szovjet Szocialista Köztársaságok Szövetsége között kétoldalú szerződésekben való utódlásáról szóló, Budapesten 2005. november 17-én aláírt jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényjavaslat általános vitája és határozathozatala. Az előterjesztést T/3605. számon, a külügyi bizottság ajánlását T/3605/1. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Horváthné dr. Fekszi Márta államtitkár asszonynak.

Felszólalások:  <<  200  >>    Ülésnap adatai