Készült: 2021.04.12.20:34:54 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

74. ülésnap, 212. felszólalás
Felszólaló Mandur László (MSZP)
Felszólalás oka általános vita folytatása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:46

Felszólalások:  <<  212  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Úgy látom, hogy nincs több felszólaló ehhez a napirendhez. Kérdezem Hankó Faragó Miklós államtitkár urat, hogy most kíván-e a Mécs Imre által elmondottakra reagálni. (Dr. Hankó Faragó Miklós: Nem.) Nem, köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. A benyújtott módosító javaslatokra figyelemmel a részletes vitára bocsátásról a következő ülésünkön határozunk. A részletes vitára jövő héten kerül majd sor.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az európai gazdasági egyesülésről, valamint a gazdasági társaságokról szóló 1997. évi CXLIV. törvény és a cégnyilvántartásról, a cégnyilvánosságról és a bírósági cégeljárásról szóló 1997. évi CXLV. törvény jogharmonizációs célú módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az előterjesztést T/3803. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/3803/1-2. számokon kapták kézhez.

Tisztelt Országgyűlés! Először az írásban előre jelentkezett képviselőknek adom meg a szót, ötperces időkeretben. Írásban előre jelentkezett felszólaló Gyimesi József, a Fidesz képviselője. (A képviselő nem tartózkodik a teremben.) Úgy látom, hogy nincs a teremben, ezek szerint talán visszalépett.

Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni a vitában. (Nem érkezik jelzés.) Úgy látom, hogy nem.

Államtitkár úr? (Dr. Hankó Faragó Miklós jelzi, hogy nem kíván szólni.) Ön sem, hiszen nincs mire reagálni.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. A benyújtott módosító javaslatokra figyelemmel a részletes vitára bocsátásról a következő ülésünkön határozunk. A részletes vitára jövő heti ülésünkön kerül majd sor.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a helyi önkormányzatok és a szociális feladatokat ellátó nem állami fenntartók 2003. évi címzett támogatásáról, valamint az egyes címzett támogatással folyamatban lévő beruházások eredeti döntésének módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Az előterjesztést T/3916. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/3916/1-4. számokon kapták kézhez.

Megadom a szót Pál Tibor államtitkár úrnak, a napirendi ajánlás szerinti tízperces időkeretben. Parancsoljon, öné a szó, államtitkár úr.

 

Felszólalások:  <<  212  >>    Ülésnap adatai