Készült: 2020.11.27.15:47:24 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

120. ülésnap (2020.04.20.), 147. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka bejelentés helyettes válaszadó elutasításáról
Videó/Felszólalás ideje 2:02


Felszólalások:  Előző  147  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Megköszönöm a miniszter úr válaszát… (Dr. Szél Bernadett: Válaszoljon, miniszter úr!) Képviselő asszony, ha nem veszi rossz néven, most más felszólalása következik. Tisztelt Országgyűlés! Bangóné Borbély Ildikó és Korózs Lajos, az MSZP képviselői, azonnali kérdést kívánnak feltenni az emberi erőforrások miniszterének: „Mikor nyújtja be a lemondását?” címmel. A miniszter úr távolléte miatt válaszadásra Rétvári Bence államtitkár urat jogosította fel. Kérdezem, elfogadjae a válaszadó személyét, vagy személyesen a miniszter úrtól kéri a választ. (Korózs Lajos: Nem!)

(16.00)

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom képviselő urat, hogy miniszter úrnak a harmadik soron következő azonnali kérdések órájában kell válaszolnia. Tisztelt Országgyűlés! Pillanat türelmüket kérem! (Dr. Szél Bernadett, távozva az ülésteremből, kormánypárti képviselőkhöz szól.  Dr. Rétvári Bence: Az előbb azt mondta, hogy miniszterelnök úrnak itt kellene lennie, és ön már megy is?!  Zaj.)

Tisztelt Országgyűlés! Mielőtt a polémiát befejezik, tájékoztatom önöket, hogy Molnár Zsolt, az MSZP képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni a Miniszterelnökséget vezető miniszternek: „Mi köze a meghozott döntéseknek a járvány elleni védekezéshez?” címmel. Miniszter úr távolléte miatt a válaszadásra Orbán Balázs államtitkár urat jogosította fel. Kérdezem képviselő urat, elfogadjae a válaszadó személyét. (Dr. Molnár Zsolt: Elfogadom.) Öné a szó, képviselő úr.
Felszólalások:  Előző  147  Következő    Ülésnap adatai