Készült: 2020.08.05.19:21:06 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

286. ülésnap, 173. felszólalás
Felszólaló Mandur László (MSZP)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:25

Felszólalások:  <<  173  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Kérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni a vitában. Gombnyomással jelezze! (Jelzésre:) Úgy látom, nincs ilyen képviselő.

Megkérdezem Dióssy Gábor államtitkár urat, hogy most kíván-e válaszolni, vagy a határozathozatal előtt. (Dióssy Gábor jelzésére:) Úgy látom, hogy majd a határozathozatal előtt kíván reagálni.

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról a következő ülésünkön fogunk határozni.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Nemzeti Vidékpolitikai Tanácsról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Önök az előterjesztést T/19082. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/19082/6. számon kapták kézhez.

Az Országgyűlés a napirend elfogadásával döntött arról, hogy a részletes vitát egy szakaszban folytassa le az Országgyűlés. Ennek megfelelően megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-9. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni 5 perces időkeretben. Kérem, hogy gombnyomással jelezze! (Jelzésre:) Úgy látom, hogy nincs ilyen képviselő.

Tisztelt Országgyűlés! Most megadom a szót Nagy Sándor államtitkár úrnak, hogy az eddigi vitában elhangzottakra reagáljon. Parancsoljon, öné a szó, államtitkár úr.

Felszólalások:  <<  173  >>    Ülésnap adatai