Készült: 2021.07.24.15:41:04 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

111. ülésnap, 96. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Felszólalás oka A részletes vita újra megnyitva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 3:52

Felszólalások:  <<  96  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a költségvetési bizottság T/5601/2056. számon előterjesztett módosító javaslatát, amely a 2004. évi főösszegeket tartalmazza. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 195 igen és 164 nem szavazattal elfogadta a költségvetés főszámait. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

Tisztelt Országgyűlés! A költségvetési bizottság elkészítette a tájékoztatóját, amely T/5601/2057. számon a számítástechnikai hálózaton és az interneten elérhető, illetve elérhető lesz. A frakcióvezetőkhöz és a frakcióirodákba holnap eljuttatjuk a tájékoztatót. Felhívom figyelmüket, hogy a Házszabály 121. § (7) bekezdése alapján a tájékoztatást követően a fejezetek bevételi, kiadási főösszegét, a hiány mértékét nem érintő kapcsolódó módosító javaslatokat lehet csak benyújtani.

Tájékoztatom önöket, hogy a számítógépes hálózaton elérhetők azok a módosító javaslatok, amelyekről a költségvetési bizottság döntése alapján csak a következő határozathozatal során kell szavazni. Kérem képviselőtársaimat, hogy a korábban benyújtott módosító indítványokat az új főszámok ismeretében tekintsék át, és amennyiben szükséges, azokat új változatban terjesszék elő.

Tisztelt Országgyűlés! A 121. § (7) bekezdése alapján a részletes vitát újból megnyitom, és egyben elnapolom; ennek folytatására jövő heti ülésünkön, várhatóan kedden kerül sor. Köszönöm együttműködő készségüket. (Taps a kormánypárti padsorokban. - Rövid szünet.)

Tisztelt Országgyűlés! Napirend utáni felszólalások következnek. Kérem, hogy akik elhagyják a termet, azt csendben tegyék! A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Vígh Ilona képviselő asszony, „ Reform egyenlő: megszorítás a gyógyszerpiacon - avagy hogyan fordítsuk a 18 pontból álló intézkedéscsomagot a szociális-liberálisról magyarra?ö címmel. Megadom a szót ötperces időkeretben. Nincs jelen a képviselő asszony, így ez a napirend utáni felszólalás elmarad.

Szintén napirend utáni felszólalásra jelentkezett Kékkői Zoltán képviselő úr, „ A jégeső-elhárítás támogatása a legolcsóbb és a leggazdaságosabb megoldásö címmel. (Zaj.) Képviselő urat illeti a szó ötperces időkeretben. Képviselő hölgyek és urak, csendet kérnék! Képviselő urat illeti a szó.

Felszólalások:  <<  96  >>    Ülésnap adatai