Készült: 2020.07.06.07:25:48 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

9. ülésnap, 330. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:58

Felszólalások:  <<  330  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Ismét kérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. Mivel több felszólaló nem jelentkezett, megkérdezem Hiller István államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Hiller István: Köszönöm, nem.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslatok érkeztek, a részletes vitára bocsátásra, illetőleg magára a részletes vitára várhatóan a következő ülésünkön kerül sor.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról és felelősségéről szóló 1997. évi LXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/65. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig T/65/3. számon kapták kézhez. Az ajánlásban összesen három módosító javaslat szerepel. A szabályozás terjedelmére, illetőleg a módosító javaslatok előterjesztői támogatottságára figyelemmel kezdeményezem, hogy a részletes vita egy szakaszból álljon.

Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlásban szereplő módosító javaslatokra. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni ötperces időkeretben. Arató Gergely nevét látom, megadom a szót a képviselő úrnak.

 

Felszólalások:  <<  330  >>    Ülésnap adatai