Készült: 2020.07.02.21:50:52 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

11. ülésnap, 315. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:21

Felszólalások:  <<  315  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Megjegyzem, hogy ez a felszólalás a második szakaszhoz szólt, nem az elsőhöz, de különösebb gondot nem okoz.

Miután jelentkező nincsen, az első szakaszt lezárom.

Megnyitom a vita második szakaszát. Kérdezem, hogy kíván-e valaki a második szakaszhoz hozzászólni az előbbi felszólaláson kívül. (Nem érkezik jelzés.) Jelentkezőt nem látok. A részletes vita e szakaszát is lezárom.

Megnyitom a részletes vita harmadik szakaszát az ajánlás 19-től 26-ig terjedő pontjai alapján. Megkérdezem, ki kíván felszólalni. (Nem érkezik jelzés.) Felszólaló ehhez a vitaszakaszhoz sem jelentkezik. A vita e szakaszát is lezárom.

Megnyitom a részletes vita utolsó szakaszát az ajánlás 27-től 32-ig terjedő pontjai alapján. Megkérdezem, ki kíván felszólalni. (Nem érkezik jelzés.) Mivel felszólaló jelentkezését nem látom, a részletes vita e szakaszát és a részletes vita egészét lezárom.

Megkérdezem az államtitkár urat, kíván-e reagálni az elhangzottakra. (Dr. Hiller István: Nem, most nem.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalra várhatóan a következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a családok hajléktalanságának megelőzéséről szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Az önálló indítványt H/63. számon, a szociális bizottság ajánlását pedig H/63/4. számon kapták kézhez.

Tisztelt Országgyűlés! A szabályozás terjedelmére, illetőleg a módosító javaslatok számára figyelemmel kezdeményezem, hogy a részletes vita egy szakaszból álljon. Kérem, az indítványról kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy a jelenlévők többsége elfogadta a javaslatomat.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlásban szereplő módosító javaslatokról. Megkérdezem, ki kíván felszólalni. (Nem érkezik jelzés.) Írásban előre jelezte felszólalási szándékát Kosztolányi Dénes, a Fidesz képviselője - őt nem látom -, valamint Szabó Erika, a Fidesz képviselő asszonya. (Dr. Szabó Erika jelzi, hogy szólni kíván.) Megadom a szót.

 

Felszólalások:  <<  315  >>    Ülésnap adatai