Készült: 2020.12.02.07:31:06 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

230. ülésnap (2001.10.15.), 155. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka ülésvezetés
Videó/Felszólalás ideje 1:28


Felszólalások:  Előző  155  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tehát érkezett egy ügyrendi indítvány. Kérdezem tisztelt képviselőtársaimat, hogy elfogadják-e Csákabonyi Balázs képviselő úr ügyrendi indítványát, mely szerint a részletes vita összesen egy vitaszakaszból álljon. (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy jelen lévő képviselőtársaim valamennyien támogatják a képviselő úr ügyrendi indítványát.

Tisztelt Országgyűlés! Megállapítom tehát, hogy az Országgyűlés egy vitaszakaszban kívánja a részletes vitát lefolytatni. Így megkérdezem, hogy ki kíván felszólalni, de kérem tisztelt képviselőtársaimat, hogy a Házszabályban foglaltaknak megfelelően jelezzék és jelöljék meg azt a vitapontot, illetőleg az ajánlásnak azt a pontját, amelyhez fel kívánnak szólalni.

Elsőként megadom a szót Hankó Faragó Miklós képviselő úrnak... (Dr. Hankó Faragó Miklós: Csákabonyi Balázs írásban jelentkezett!) Egy pillanat, Csákabonyi Balázs képviselő úr... (Dr. Csákabonyi Balázs: Írásban előre jelentkeztem.) Köszönöm szépen, képviselő úr, hogy ezt jelezte, bár írásban azt kaptam a hivataltól, hogy senki sem jelentkezett előre, ezért fordulhatott ez elő, hogy nem önnek adtam elsőként szót. De megadom önnek a szót, és ezt követően Hankó Faragó Miklós képviselő úr fog felszólalni.

 
Felszólalások:  Előző  155  Következő    Ülésnap adatai