Készült: 2020.02.26.14:51:36 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

244. ülésnap, 145. felszólalás
Felszólaló Dr. Áder János (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  145  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Mivel több felszólaló nem jelentkezett, gyorsan le is zárom a részletes vitát, hogy a képviselő úr még a tortagyertyagyújtásra hazaérhessen. Bár lenne még lehetősége, hogy válaszoljon előterjesztőként, ezért megkérdezem, hogy ezzel most kíván-e élni vagy a határozathozatal előtt kívánja a zárszót elmondani. (Simicskó István: Majd a határozathozatal előtt!) Helyes választ adott a képviselő úr (Derültség.), úgyhogy a módosító javaslatokról a következő ülésünkön határozunk.

 

 

(15.50)

 

 

Soron következik a villamos energiáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/5100. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/5100/166. számon kapták kézhez.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságokat, van-e kijelölt bizottsági előadójuk. (Nem érkezik jelzés.) Nincsen.

E részletes vita tekintetében is már hétfőn döntöttünk a szerkezetéről, erről részletes tájékoztatást kaptak. Az előzőekhez hasonlóan itt is figyelmeztetem és kérem önöket, hogy a részletes vitára vonatkozó felszólalásokra szorítkozzanak.

Emlékezetem szerint négy szakaszban tárgyaljuk ezt a javaslatot - így van. Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 1-56. pontjai, valamint a 62., 99., 123., 124., 130., 137., 140., 141., 158. és 159. pontjai szerint.

Írásban előre senki sem jelentkezett, itt viszont igen. Elsőként Szalay Gábor képviselő urat illeti a szó. Ha jól emlékszem, a többszakaszos részletes vitáknál tíz perc volt az időkeret, ebben maradtunk és azt fogadta el az Országgyűlés hétfőn; ezt csak a rend kedvéért mondom.

 

Felszólalások:  <<  145  >>    Ülésnap adatai