Készült: 2020.02.22.15:29:32 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

244. ülésnap, 121. felszólalás
Felszólaló Dr. Áder János (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  121  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Így akkor tehát ezt nem tekintem miniszteri zárszónak, hanem csak egy tájékoztatásnak. A zárszó majd a határozathozatal előtt fog elhangozni, a módosító javaslatokról pedig a következő ülésünkön fogunk dönteni.

 

Soron következik a nemzetőrség létrehozásáról szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Simicskó István képviselő úr önálló indítványát H/3107. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig H/3107/6. számon kapták kézhez.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező honvédelmi, valamint önkormányzati bizottságot, hogy van-e kijelölt bizottsági előadó. (Senki sem jelentkezik.) Úgy látom, hogy nincs.

Emlékeztetem önöket, hogy a hétfői napon már döntöttünk a részletes vita szerkezetéről, és erről önök megfelelő módon tájékoztatást kaptak.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-3. pontjaira. Ismételten kérem önöket, hogy a részletes vitában csak a módosító javaslatok indoklására koncentrálják a felszólalásaikat! Lezsák Sándor képviselő úr jelezte, hogy élni kíván a ötperces időkeretben elmondható felszólalási lehetőséggel.

 

Felszólalások:  <<  121  >>    Ülésnap adatai