Készült: 2020.09.21.10:56:48 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

180. ülésnap (2012.04.16.), 120. felszólalás
Felszólaló Borbély Lénárd (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott képviselői viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 0:55


Felszólalások:  Előző  120  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

BORBÉLY LÉNÁRD (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Köszönöm a válaszát, miniszter úr. Itt, a plenáris ülésen is megragadom annak a lehetőségét, hogy meghívott minket egy bemutatóra, ahol meg is tekinthettük a honvédelmi és rendészeti bizottság tagjaiként a tartalékosok kiképzését. (Lukács Zoltán: Ott voltál?) Ennek a rendszernek a kiépítéséhez a jövőben is sok sikert kívánok.

Azt még szeretném megjegyezni, amire az előbb is kitértem, hogy az ön által elmondottak alapján is beigazolódott az, hogy azok az igaztalan és hazug vádak, amelyek a szocialista képviselőktől hangoztak el, hogy ez a rendszer kiépítése semmi másról nem szól, mint hogy a biztonsági őrök, az ő általuk igen kedvelt biztonsági őrök átöltöztetését szolgálja (Zaj az MSZP soraiban. - Dr. Józsa István: Erről van szó!) - tehát nem igazak, és hazugok ezek a vádak, hiszen egy komoly rendszer kiépítése zajlik.

Jó munkát kívánok a továbbiakban is, köszönöm a figyelmet, Vadai Ágnes képviselő asszonynak meg különösen. (Taps a kormánypártok soraiban.)
Felszólalások:  Előző  120  Következő    Ülésnap adatai