Készült: 2022.08.13.13:25:06 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

191. ülésnap (2012.05.18.), 27. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka ülés napirendjének elfogadása
Videó/Felszólalás ideje 1:45


Felszólalások:  Előző  27  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, jegyző úr. Tisztelt Országgyűlés! Soron következik ma kezdődő ülésünk napirendjének megállapítása. A napirendre, az ülés időtartamára, a felszólalási időkeretekre az Országgyűlés elnöke elnöki jogkörében terjesztette elő ajánlását. A benyújtott önálló indítványokról és a hatáskörrel rendelkező bizottságok kijelöléséről a honlapon tájékozódhattak képviselőtársaim. Tájékoztatom önöket, hogy a napirend megváltoztatására egyik képviselőcsoport sem nyújtott be indítványt.

Most az elnöki jogkörben előterjesztett napirendi ajánlásról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a napirendi ajánlást. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

Szemmel látható többség, köszönöm szépen. Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a napirendet elfogadta.

Most ismételten kérem, foglalják el helyüket, ellenőrizzék, hogy a kártyájukat elhelyezték-e a szavazógépben, hiszen rögtön kétharmados szavazással kezdünk. Most határozathozatalokkal folytatjuk munkánkat.

Soron következik a médiaszolgáltatásokkal és a sajtótermékekkel összefüggő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az előterjesztést T/7022. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/7022/26., 34. és 36. számon a honlapon már megismerhették. Az előterjesztői zárszó már elhangzott, most a határozathozatalok következnek.

Felkérem Tiba István jegyző urat, ismertesse az ezzel kapcsolatos információkat.
Felszólalások:  Előző  27  Következő    Ülésnap adatai