Készült: 2021.01.26.16:45:22 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

211. ülésnap, 202. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 3:43

Felszólalások:  <<  202  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Több jelentkező nincs. A részletes vita e szakaszát és magát a vitát lezárom.

Kérdezem Pásztohy András államtitkár urat, most kíván-e válaszolni. (Jelzésre.) Nem.

A módosító javaslatokról a következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a pártállam titkos iratainak kezeléséről és nyilvánosságáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Kövér László, Demeter Ervin és Répássy Róbert képviselők önálló indítványát T/14379. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/14379/6. számon kapták kézhez. A házbizottság javaslatára az Országgyűlés a tegnapi napon úgy döntött, hogy a kiadott napirendi ajánlástól eltérően az előterjesztés vitájára nem a tegnapi, hanem a mai napon kerül sor. Erre figyelemmel az előterjesztők jelezték, hogy a vitában nem tudnak részt venni. Az előterjesztői zárszóra a határozathozatalok előtt kerül sor.

Indítványozom, hogy a módosító javaslatok számára figyelemmel a részletes vitát egy szakaszban folytassa le az Országgyűlés. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javasolt vitaszerkezettel. (Szavazás.)

Az Országgyűlés az indítványt elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1., 2. és 3. pontjaira. Kérdezem, kíván-e valaki 8 percben felszólalni. (Nincs jelentkező.) Mivel nincs jelentkező, a részletes vitát lezárom.

A módosító javaslatokról a következő ülésünkön határozunk.

Soron következik az Országos Rádió és Televízió Testület 2004. évi tevékenységéről szóló beszámoló elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. A kulturális és sajtóbizottság önálló indítványát H/15388. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig H/15388/2. számon kapták kézhez.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1. pontjára. Kérdezem, kíván-e valaki 5 percben felszólalni. (Nincs jelentkező.) Mivel felszólaló nem jelentkezett, a részletes vitát lezárom.

A módosító javaslatokról a következő ülésünkön határozunk.

Soron következik a Szülőföld Alapról szóló 2005. évi II. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Avarkeszi Dezső képviselő önálló indítványát T/14735. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/14735/10. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a módosító javaslatok számára figyelemmel a részletes vitát egy szakaszban folytassa le az Országgyűlés. Ha egyetértenek, kérem, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az indítványomat elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-6. pontjaira, 8 perces felszólalási lehetőséggel. Kérdezem, kíván-e valaki élni ezzel. (Nincs jelentkező.) Mivel nincs jelentkező, a részletes vitát lezárom.

Kérdezem Avarkeszi képviselő urat, most vagy a határozathozatal előtt kíván szólni. (Dr. Avarkeszi Dezső jelzi, hogy most.) Most kíván szólni. Öné a szó.

Felszólalások:  <<  202  >>    Ülésnap adatai