Készült: 2020.02.25.02:13:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

30. ülésnap, 21. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka általános vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:51

Felszólalások:  <<  21  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Képviselőtársaim! A napirend előtti felszólalások végére értünk.

Most soron következik a Magyar Köztársaság 2009. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslat, valamint az Állami Számvevőszék véleménye a Magyar Köztársaság 2009. évi költségvetése végrehajtásának ellenőrzéséről szóló jelentés általános vitája a lezárásig. A törvényjavaslatokat T/1062., valamint a T/1062/1. számon ismerhették meg a képviselőtársaim.

Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy nagy tisztelettel köszöntsem Domokos László urat, az Állami Számvevőszék elnökét (Taps.), Warvasovszky Tihamér urat, az Állami Számvevőszék alelnökét (Taps.), Csapodi Pál urat, az Állami Számvevőszék főtitkárát, hivatalvezetőjét (Taps.) és az Állami Számvevőszék részéről megjelent további vezetőket, akik figyelemmel kísérik a mai napirend munkáit.

Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy a tegnapi napon az Országgyűlés Házszabálytól való eltérést fogadott el, amely biztosítja a képviselők számára, hogy módosító javaslataikat szeptember 20-án, hétfőn 16 óráig nyújthassák be.

Most az előterjesztői expozé következik. Megadom a szót dr. Cséfalvay Zoltán államtitkár úrnak, a napirendi pont előadójának, 40 perces időkeretben. Államtitkár úr, parancsoljon!

Felszólalások:  <<  21  >>    Ülésnap adatai