Készült: 2020.07.12.05:23:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

342. ülésnap (2014.02.13.), 205. felszólalás
Felszólaló Pál Tibor (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka képviselő elutasította a választ
Videó/Felszólalás ideje 1:07


Felszólalások:  Előző  205  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

PÁL TIBOR (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Amit ön elmondott, nem megoldása ennek a problémának, hiszen a társasházak törvényességi felügyelete egy probléma, a másik pedig, amire utaltam, a tevékenységgel kapcsolatos kérdések, hiszen a problémák valójában ebből adódnak. Ezért én azt nem mondanám, hogy ez megoldása ennek a kérdésnek, inkább azt kell mondjam, hogy egy enyhe próbálkozás három és fél év után, és igen előkészítetlen, átgondolatlan próbálkozás volt, hogy a társasházak számára valamit mondjanak.

Az a kérdés, amit ön fölvetett a finanszírozással kapcsolatban, nagyon meglepő, hiszen, ha belegondol abba, hogy egy-egy önkormányzatnál ez három, négy vagy mondjuk, öt embert is jelent, akkor azért azt mondani, hogy az önkormányzatok ma még rendelkeznek ennyi szabad forrással, azt gondolom, naivitás, vagy pedig az, hogy esetleg ön nem tudja, hogy hogyan is alakultak az önkormányzatok költségvetései, hiszen ma már egy-egy státus megszerzése is igen nehézkesen történik.

Úgyhogy ezek alapján azt kell mondjam önnek, hogy az igazi problémára, a tevékenységgel való foglalkozásra nem ad igazán választ ez a törvényjavaslat, ezért az ön válaszát sem tudom elfogadni. Köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)
Felszólalások:  Előző  205  Következő    Ülésnap adatai