Készült: 2021.01.27.18:22:27 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

46. ülésnap, 4. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka A záróvita megnyitása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 3:38

Felszólalások:  <<  4  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Képviselőtársaim! Folytatjuk munkánkat. Kérem valamennyi képviselőtársamat, foglalja el a helyét. (Zaj. - Rövid szünet.)

Tisztelt Képviselőtársaim! Folytatjuk munkánkat. Tájékoztatom önöket, hogy soron következik a Magyar Köztársaság 2007. évi költségvetéséről (Megkocogtatja a csengőt.) szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Kérem még egyszer képviselőtársaimat, mindenki foglalja el a helyét, szavazás következik. Az előterjesztést T/1145. számon kapták kézhez, az egységes javaslatot pedig T/1145/808. számon.

Tisztelt Képviselőtársaim! A benyújtott módosító javaslatokat a bizottságok megtárgyalták... (Zaj. - Rövid szünet.) Köszönöm a figyelmüket.

Tisztelt Képviselőtársaim! A benyújtott módosító javaslatokat a bizottságok megtárgyalták, és T/1145/820. számon előterjesztették ajánlásukat. Ezt önök szintén kézhez kapták. (Csenget.)

Tisztelt Képviselőtársaim! Karácsony előtt már igazán csak nagyon rövid időre kérem a figyelmüket.

Kezdeményezem, hogy a vitában a benyújtott módosító javaslatokat összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel az indítványommal egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm.

A parlament jól látható többsége támogatja az összevont tárgyalásra vonatkozó indítványomat.

Mielőtt megnyitom a záróvitát, megkérem a képviselőket, hogy felszólalásuk kezdetén pontosan jelöljék meg azt, hogy mely indítványhoz kívánnak hozzászólni, és indokolásukban csak és kizárólag a koherenciazavarral kapcsolatban fejtsék ki véleményüket.

Megnyitom tehát a záróvitát a T/1145/820. számú ajánlás 1-49. pontjaira. Kérdezem, kíván-e bárki élni az ötperces felszólalás lehetőségével. Igen, Varga Mihály képviselő úr, a Fidesz képviselőcsoportjából. Öné a szó ötperces időkeretben, képviselő úr.

Felszólalások:  <<  4  >>    Ülésnap adatai