Készült: 2020.08.09.19:59:32 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

20. ülésnap, 87. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:56

Felszólalások:  <<  87  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő asszony.

Tisztelt Országgyűlés! Vona Gábor képviselő úr kért szót. Sajnálom, képviselő úr, de elhangzott a zárszó, és a zárszót követően a Házszabály alapján nem áll módomban szót adni önnek, így folytatjuk munkánkat. Elnök úr, kérem, fogadja el, hogy a Házszabályt annak idején így fogadta el az Országgyűlés, így sajnos nem áll módomban a Házszabály szerint szót adni önnek.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Rogán Antal, Fidesz, Latorcai János, KDNP, képviselők önálló indítványát T/510. számon, a Költségvetési Tanács véleményét T/510/2. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/510/10. számon megkapták és megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy a részletes vitában a benyújtott módosító javaslatokat két szakaszban tárgyalja az Országgyűlés. Felkérem a jegyző urat, ismertesse az egyes vitaszakaszokat.

Felszólalások:  <<  87  >>    Ülésnap adatai